БлогПрочетете последните новини

Fleshlight мастурбатор - Jessica Drake

 

Мек, еластичен, лесен за почистване и невибриращ мастурбационен ръкав, изработен от патентован и висококачествен материал, направен директно по отливките на - вагина, устни и дупе, на световно известната порно звезда, Джесика Дрейк.

 

 
МОДЕЛИ НА ВАГИНИ
   

 Лотос

Възможно най-реалистичното усещане за вагинално сношение, което може да се предложи. Започвайки с гладък стегнат отвор, който прераства в малко по-широк и удобен канал. Усещането при Лотосът е точно като при човешкия модел.


Закупете от нашия магазин
 
Мини-Лотос

Тази форма съчетава всички реалистични, вагинални усещания на оригиналната лотос форма, но е приближена по-близо до отвора, което позволява на всеки мъж да изпита всички удоволствия, които този ръкав може да предложи.


Закупете от нашия магазин

Небесният

Искате ли да знаете, какво е да летите с ангел? Отдайте се на небесните си желания, гмуркайки се в най-елегантната и стимулираща текстура до момента. След като веднъж използвате тази ангелска палитра от удоволствия, няма да има връщане назад.

 
Закупете от нашия магазин
 
УСТНИ
                                                                
  
                                         
ПРЕГЛЪЩАНЕ

Най-реалистичният опит, за пресъздаване на орален секс, който съществува. Започвайки с умерено стегнат отвор, подлудяващ пениса чрез интензивна стимулация от последващата супер оребрена повърхност. Посредата ще се натъкнете на задната част на гърлото, финиширайки със супер стегнат канал.

 
Закупете от нашия магазин
                   
ДУПЕ
  

Забраненият

Позволете на фантазиите си да оживеят с мекото, SuperSkin ™ дупе, отлято директно от нейното стегнато тяло, създаден, за да симулира уникалното и палаво удоволствие от аналния секс.

 

Закупете от нашия магазин

Влез в групата

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive