БлогПрочетете последните новини

Fleshlight мастурбатор - Tori Black

 

Мек, еластичен, лесен за почистване и невибриращ мастурбационен ръкав, изработен от патентован и висококачествен материал, направен директно по отливките на - вагина, устни и дупе, на световно известната порно звезда, Тори Блек.

 
МОДЕЛИ НА ВАГИНИ
   

Лотос

Възможно най-реалистичното усещане за вагинално сношение, което може да се предложи. Започвайки с гладък много тесен отвор, прераства в малко по-широк и удобен канал. Усещането при Лотоса е точно като човешката вагина.

 
 
Мини-Лотос

Тази форма съчетава всички реалистични, вагинални усещания на оригиналната лотос форма, но е приближена по-близо до отвора, което позволява на всеки мъж да изпита всички удоволствия, които този ръкав може да предложи.

 

Горещия

Специалната текстура на Тори Блек, Горещия, е един главозамайващ набор от взривяващи удоволствия за вашия член. Тази супер текстура комбинира хребети, издутини, пръстени и камери, които ще ви осигурят напълно непознати усещания. Ако търсите оргазъм, който да ви накара да си изгубите ума, то Горещия знае отговора.

 
 
УСТНИ
                                                                
  
                                         

ПРЕГЛЪЩАНЕ

Най-реалистичният опит, за пресъздаване на орален секс, който съществува. Започвайки с умерено стегнат отвор, подлудяващ пениса чрез интензивна стимулация от последващият супер оребрен канал. Посредата ще се натъкнете на задната част на гърлото, финиширайки със супер стегнат канал.

 
                   
ДУПЕ
  

Забраненият

Позволете на фантазиите си да оживеят с мекото, SuperSkin ™ дупе, отлято директно от нейното стегнато тяло, създаден, за да симулира уникалното и палаво удоволствие от аналния секс.

 

 

Вижте фен групата на звездата с много снимки ,видео и интересна информация за нея.

Влез в групата

Закупете от нашия магазин

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive