БлогПрочетете последните новини

Fleshlight мастурбатор - Asa AkiraМек, еластичен, лесен за почистване и невибриращ мастурбационен ръкав, изработен от патентован и висококачествен материал, направен директно по отливките на - вагина, устни и дупе, на най-популярната азиатка в порно индустрията - Аса Акира.

 МОДЕЛИ НА ВАГИНИ
   

 Лотос

Възможно най-реалистичното усещане за вагинално сношение, което може да се предложи. Започвайки с гладък ултра здрав отвор, прераства в малко по-широк и удобен канал. Усещането от Лотосът е точно като човешкия модел.


 
Мини-Лотос

Тази форма съчетава всички реалистични, вагинални усещания на оригиналната лотос форма, но е приближена по-близо до отвора, което позволява на всеки мъж да изпита всички удоволствия, които този ръкав може да предложи.

Дракона

Можете ли да сразите дракона? Започнете битка, в която само най-могъщият меч може да се справи. С остри ребра и удовлетворяващи ленти, със сигурност ще бълвате огън от радост.

 
 
УСТНИ
                                                                
  

ПРЕГЛЪЩАНЕ

Най-реалистичният опит, за пресъздаване на орален секс, който съществува. Започвайки с умерено стегнат отвор, подлудяващ пениса чрез интензивна стимулация от последващата супер оребрена повърхност. Посредата ще се натъкнете на задната част на гърлото, финиширайки със супер стегнат канал.

 
                   
ДУПЕ
  

Забраненият

Позволете на фантазиите си да оживеят с мекото, SuperSkin ™ дупе, отлято директно от нейното стегнато тяло, създаден, за да симулира уникалното и палаво удоволствие от аналния секс.

 

 

Вижте фен групата на звездата с много снимки ,видео и интересна информация за нея.

Влез в групата

Закупете от нашия магазин

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive