БлогПрочетете последните новини

Fleshlight розовата дама

Класически, завладяващ, реалистичен.
За повече от десетилетие Fleshlight Pink Lady въведе голяма част от мъжете в удоволствието от продуктите Fleshlight.
Идеалното въведение към Fleshlight са проникващите меки гънки на патентования SuperSkin материал. Еластичния канал на оригиналната вагина, повишава усещането от мастурбацията до нови и вълнуващи върхове на сексуалното удоволствие.

Ненадминат с всички средства извън действителните сношения. Докато този конкретен модел може да няма текстура, предлагана от други вагини на Fleshlight, владеенето на оригинала, ще позволи по-голямо поскъпване на своите предшественици. По-малко от 2 см е диаметърът на вътрешния канал, като със сигурност е достатъчно плътен за повечето мъже, макар и да са най-добре за тези с над средната обиколка. Моделирано от женската анатомия и се предлагат в меко и розово на цвят. Pink Lady е първата стъпка към откриването, защо над три милиона мъже, към днешна дата, са избрали продуктите на Fleshlight. Марка с която безопасно и отговорно може да се насладите на акта на мастурбацията, независимо дали го използвате самостоятелно или с партньор. 


Този уникален и патентован дизайн представлява нашата SuperSkin вагина, прилягаща плътно в нашата емблематична черна Fleshlight кутия. Конструиран с форма имитираша фенерче, нашият Fleshlight кутия е повече от дискретен метод за съхранение и предлага две допълнителни важни функции: Да се създаде натиск върху Вагината по време на употреба и да се даде възможност на потребителя да контролира количеството на засмукване, чрез малка капачка за коригиране на стягането. Вагината може да бъде отстранена лесно за почистване, а кутията е съвместима с нашите Fleshlight вагини. Тези два отделни елемента, нашата Superskin вагина и пластмасов корпус, формират устройството, което е може би повече инструмент, отколкото секс играчка. Предоставяне на нива за интензивност, несравнима с по-стандартните начини за постигане на сексуално удоволствие без партньор.

Ако поддържате правилно нашите маркови продукти Flashlight, те може да издържат няколко години с минимални грижи. За да научите повече, моля посетете нашия FAQ (често задавани въпроси) страница или да прочетете това, което клиентите ни казват за нашите продукти на нашия Flashlight форум. 

Допълнителна информация:
Материал: SuperSkin                Диаметър на канала: 2 см
Дължина: 25.5 см                   Цвят: Розов
Отвор: Жена (вагината)          Консистенция: Original (Гладък)

Включва: Fleshlight ръкав и Черна кутия  Fleshlight
Водоустойчив: Да
Лубрикант: Лубриканти на водна основа.

Закупете от нашия магазин

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive