БлогПрочетете последните новини

Какво е Vstroker?

 

 

 

Vstroker е най-популярната система за виртуален секс в света.
На монитора се отразяват в реално време вашите движения и скоростта на проникване във вашият Fleshlight. Vstroker изпраща информация на вашият компютър, чрез wireless сензор.

Когато вашият Vstroker е включен вие контролирате движенията, както и позицията в която прониквате, а на монитора имате образ в реално време как правите секс.
Vstroker се закрепя лесно върху вашия Fleshlight, след като го монтирате е нужно да сложите "flash" адаптера във вашият компютър и сте готови да се наслаждавате на вашите действия.


Всеки Vstroker  има включени 9 сцени, където ще може да контролирате, всяко едно движение. Правете секс бавно и я чуйте как хленчи или правете секс бързо и я чуйте как крещи от удоволствие. Ако спрете тя ще ви умолява за още, вие контролирате всичко дори и в момента в който вие свършвате върху нея.
Vstroker има видео галерията състояща се от най-горещите звезди. Красивите актриси са на разположение 24/7 да задоволят, набавете повече опит във виртуалния секс, който само vstroker може да ви осигури.

Закупете от нашия магазин

 

 

 

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive