БлогПрочетете последните новини

Каква е разликата между Fleshlight продуктите?


Original
Тази текстура постави началото на всичко! Диаметърът на Оригиналния канал на Fleshlight е 19 мм (3/4 инча), а текстурата е гладка. Под гладка имаме в предвид нерелефна. Това е любимият избор на надарените и необрязани мъже. Ако от доста време маструбите с ръка, можете да започнете да усещате намаляване на чувствителността на пениса си. Оригиналът е един чудесен начин да си възвърнете тази чувствителност. Докато по-рано Оригиналната играчка се продаваше отделно и само с калъф, то сега е възможно да се сдобиете с нея чрез „Направи си сам” и с офертата за 3 на цената на 2.Sex In A Can (SIAC)

   Sex In A Can e олекотена и умалена версия на истинския Fleshlight, която е по-лесна за употреба и съхранение. Диаметърът на вътрешния канал е 13 мм, а текстурата е подобна на Wonder Wave, само че вълните са по-големи и по-раздалечени. Играчката е идеалният избор за редовния потребител, който е добре запознат с пълния размер на Fleshlight и иска промяна. Тук не само ръкавът е по-малък, но и самият отвор. Малкото тегло позволява Sex In A Can да бъде използвана с една ръка дълго време и без изтръпване на ръката. Дължината на кутийката е 178 мм (7 инча), докато нормалният Fleshlight калъф е 254 мм (10 инча). Sex In A Can е любимата играчка на мъжете с по-малък размер. Друга разлика е, че в дъното на кутийката има малка дупка, чрез която с пръст можете да регулирате всмукването на пениса.  >
 • Speed Bump
  Speed Bump е по-интензивен от Wonder Wave, но по-малко интензивен от Super Ribbed. Самата текстурата е изградена от малки издутини, повтарящи се равномерно по цялата дължина на канала с диаметър от 13 мм. По този начин потребителят получава постоянно усещане за нежен масаж на пениса от дузината малки издутини при всяко вкарване и изкарване. Увеличената дължина на издутините превръща Speed Bump в най-тесния от релефните ръкави с размер под 13 мм (1/2 инча). Наши клиенти шеговито го наричат „Тунелът на любовта”.

 • Уред за тренировки по издържливост
  Често сравняван със Speed Bump, уредът за тренировки по издръжливост е създаден да осигури голямо удоволствие и да отправи предизвикателство на тази, които се стремят към подобряване на практиките и техниките, свързани със сексуалната издръжливост. Още със самото проникване ще усетите меки възглавнички, масажиращи пениса Ви. При наближаване на кулминационния момент (оргазма) пенисът Ви се увеличава, като по този начин се засилва усещането от текстурата и чувствителността Ви. С нарастване на усещането, Вие можете да тренирате, за да устоите на нуждата от оргазъм или да позволите на удоволствието да вземе връх. Целта на това предизвикателство е да Ви позволи да уловите момента преди началото на оргазма и да Ви научи да отлагате еякулацията, ако желаете именно това. За сравнение, Speed Bump предоставя интензивно усещане през цялото време точно от самото начало. Също така, уредът за тренировки по издръжливост е по-нежен към необрязаните мъже в сравнение с релефните текстури, особено при изваждане на пениса. При проникване издутините на уреда масажират пениса Ви, докато при изваждане го обгръщат изцяло. Чувството от уреда за тренировки по издръжливост може да се опише като „малки пръстчета, гъделичкащи пениса Ви по един неописуем начин”. Диаметърът на канала е 13 мм като текстурата е напълно различна и уникална по рода си. За момента ръкавът не се продава отделно от калъфа, но можете да използвате различни ръкави в калъфа.

 • Super Ribbed
  Това е най-интензивната текстура - колкото по-навътре прониквате, толкова по-интензивна става. С диаметър от 13 мм (1/2 инча) текстурата е проектирана за максимална стимулация. Докато при другите орелефени текстури има пространство между издутините, тук предлагаме десетки плътно прилепени ребра, които непрекъснато стимулират пениса Ви. Трябва да бъдете внимателни да не прекалите с лубриканта, за да не намалите интензивността на текстурата.

 • Super Tight
  Когато става въпрос за мастурбация с Fleshlight продукт, едни предпочитат усещане, наподобяващо истински секс, а други интензивност. Super Tight е за тези, които търсят истинското усещане. Самият ръкав е гладък, нерелефен и с диаметър от 13 мм (1/2 инча). Разликата между Super Tight и Оригиналната Fleshlight играчка е в намаления диаметър на канала. Диаметърът на Super Tight е същият както при Speed Bump, Wonder Wave и Super Ribbed с малката разлика, че диаметърът на Super Tight е равномерен по цялата дължината, докато при другите три той се стеснява от началото към края. Именно в това се състои реалистичният вид на тази текстура. Най-често срещаната комбинация на Super Tight е с отвор ‘дупе’, като по този начин се симулира анален секс.

 • Ultra Tight
  Това е толкова тясно! Подобна на Super Tight поради същите причини, изброени по горе, но с много по-тесен канал, каналът на Ultra Tight е с диаметър от 10 мм (1/4 инча) и без релеф. Предназначена е за мъже, които харесват тесните прониквания и са с размер под средния. Но това не означава, че мъжете с нормален размер ще имат някакви проблеми, тъй като материалът е разтеглив, както всички продукти от серията Fleshlight. Материалът ще се разтяга при проникване - само да не забравите да използвате лубрикант обилно.

 • Wonder Wave
  Wonder Wave е първият орелефен ръкав, пуснат на пазара и превърнал се в любимец на всички. Диаметърът на канала на Wonder Wave е 13 мм (1/2 инча) и е набразден с повдигнати пръстенчета на разстояние 13 мм (1/2 инча) едно от друго. По-малко интензивен от Super Ribbed и Speed Bump, Wonder Wave е изработен да наподобява най-добре усещането за истинска женска вагина. Перфектната комбинация е Wonder Wave с отвор ‘вагина’. Нужно е време, за да свикнете с текстурата и да ѝ се насладите истински. Усещането на Wonder Wave идва от редуващи се ниски и високи, подобни на вълнички издутини, докато вкарвате и изкарвате пениса си. Точно от там идва името: „чудна вълна”, вълна на удоволствието, която си идва и си отива. Движенията, които ще Ви дарят с най-силното усещане на текстурата, трябва да бъдат дълги и бавни. Също така препоръчваме използването на Wonder Wave с напълно премахната капачка или с минимално всмукване.

 • Vortex
  Това е първият от новия клас ръкави, които не само имат неописуема стимулираща текстура, но и вариране на диаметъра на каналчето. Четирите камери на Vortex ще Ви разтърсят от зашеметяващо удоволствие. При разработка, продължила повече от година, този ръкав представлява неописуема комбинация от всмукване, релеф и незабравимо притискате при преминаването от една камера на удоволствието в друга. Обявен за един от ръкавите, доставящи най-голямо удоволствие, независимо от това дали използвате Fleshlight продуктите редовно или за първи път, Vortex ще надмине всичките Ви очаквания.

 • Lotus
  При създаването на Lotus текстурата си поставихме основната цел да пресъздадем възможно най-реалистичното усещане от вагиналния секс. Lotus ръкавът започва с гладък и тесен отвор, който се разлива в малко по-широк и удобен канал, точно както човешките интимни части. Няколко сантиметра по-навътре усещането наподобява триенето на пениса в шийката на матката. За финал Ви очакват четири разположени близко една до друга камери, чиято задача е да стимулират най-чувствителната част от пениса. Ако искате да разбере какво е усещането да правите секс с жената на Вашите мечти, Lotus текстурата ще Ви доближи максимално до истинското преживяване!

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive