БлогПрочетете последните новини

Вашите опции

Вашите опции:

На първо място трябва да прецените какъв цвят предпочитате за Fleshlight ръкава. Това е наистина лесно – просто изберете цвета, който Ви подхожда най-добре. Когато изберете ледения цвят, Вие всъщност посочвате ‘безцветен’. Липсата на пигмент прави прозрачните ръкави малко по-лепкави от другите. Ако решите да вземете безцветен ръкав, би било добре и калъфът да бъде безцветен.
След това ще трябва да решите как да изглежда отворът, който всъщност придава външния вид на самия Fleshlight. Изберете най-привлекателния за Вас отвор. Дамата (вагина) е най-популярният избор, следвана от дупето. Играчката, която не бие на очи, е идеална за потребители, които пътуват често с техния Fleshlight продукт или за тези, които се притесняват, че някой роднина или съквартирант ще разкрие малките им тайни. Устата обикновено е избирана от мъже, които предпочитат оралния секс над всичко останало. Въпреки това трябва да отбележим някои разлики. Отворът дупе е най-тесният от трите, позволявайки по-бързото достигане до релефната част, докато отворът дама има най-голям отвор за по-лесно проникване. 


Последната и най-важна стъпка е изборът на подходящото усещане. Предпочитате релефни или гладки текстури? Колко тесни да бъдат те? Картинките по-горе ще ви помогнат да направите правилния избор.

Не забравяйте, че това са предложения въз основа на нашите продажби и коментари, публикувани от клиенти. Разучете всички наши продукти и публикувайте Вашето мнение на Таблото за дискусии! 

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive