БлогПрочетете последните новини

Fleshlight Stamina

Използван  е пантентования материал доставящ реалистичното усещане при проникване той е  мек , гъвкав и топъл на докосване,точно като истинската вагина.
Лесна за употребяване и почистване след това той е безопасен и нетоксичен.

Над 2 милиона продадени артикула има в световен мащаб.
Тази вагина има дискретен дизайн  и дава възможност за лесната преносимост и съхранение.
tamina Training Unit (STU)) е може би най-впечатляващата Fleshlight в целия диапазон . В помощ на мъжкия пол , тя е предназначена да ви помогне да удължите сексуалния акт. Доказано е, че ако може да издържите в продължение на 15 минути с Fleshlight Stamina, след това ще можете да продължите с по 30 минути с всяка истинска дама . Stamina Fleshlight е розов като истинска дама от вътрешната страна, и идва със златиста външна обвивка, което го прави истински открояващ се на фона на всичко останало.
Вагина 

Закупете от нашия магазин

Удоволствието идва в много форми , и в този случай е също така предназначено да предизвика дори и най- мъжкото в мъжете. Stamina Fleshlight е предназначено да ви предизвика , и ще ви даде възможност да издържате по-дълго по време на секс. Въпреки че може порвоначално да не издържите дълго със Stamina, след неколкократно използване ще сте в състояние да се справяте дори с най-тесните жените в реалния живот. Stamina Fleshlight е с извивки , тръпчинки , и ринговидни набраздявания по всички необходими места, за да симулира вътрешната структура на истинска вагина, като в същото време добавя и много повече стимулация, отколкото човешкото тяло някога би могло!
Дупе
 


Закупете от нашия магазин

ВИДЕО

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive