БлогПрочетете последните новини

Fleshlight Freaks

Вижте всички модели от серията "Freaks" и подробно описание за тях.

Закупете от нашия магазин

Изънземен Fleshlight
В продължение на години объркани фенове на Fleshlight ни докладваха за неидентифициран сексуален обект, но разполагаха с малко или никакви доказателства в подкрепа на твърдението. Опровергаването на съществуването на подобен обект издигна скандала до ниво на истерия. Най-накрая, след като официално отхвърли съществуването на извънземна сексуалност, Fleshlight, най-продаваната секс играчка за мъже, разкри пред клиентите си забулената в тайни "Извънземна" играчка.

Извънземно дилдо Бяха необходими светлинни години на Извънземното да се приземи на нашата планета и след толкова дълго време то тръпне в очакване да го отвлечете в най-тъмните места. Дилдото е изработено от Fleshlight® с много внимание и грижа от висококачествен медицински силикон без платина, напълно безопасен за организма. Сега вече нямате причина да опровергавате неговото масивно съществуване. Дилдото е предназначено само за външна употреба.

Дракула Fleshlight Преминете от тъмната страна и полетете на крилата на удоволствието. Изработен от патентования SuperSkin материал на Fleshlight® с внимание и към най-малката подробност, Дракула ще Ви разкрие тайната, пазена от света на живите в продължение на векове.

Дракула дилдо Сега е Ваш ред да бъдете обладани от скитника в нощта, жаден за кръв. Забавлявайте се с древния член, чиято слава се носи от векове на векове, изработен от Fleshlight® с много внимание и грижа от висококачествен силикон без платина, безопасен за организма. Дилдото е предназначено само за външна употреба.Франкенщайн Fleshlight Оставете се в ръцете на това страховито чудовище и със сигурност ще се уверите, че Франкенщайн е жив. Изработен от патентования SuperSkin материал на Fleshlight® с внимание и към най-малката подробност, той Ви гарантира много наелектризиращи нощи.

Франкенщайн дилдо Това всеотдайно чудовище служи вярно единствено на стопанина си. Изработен от Fleshlight® от висококачествен медицински силикон без платина, който е напълно безопасен за организма, за този изкуствен пенис е известно, че върнал съпругата на Франкенщайн обратно към живота. Дилдото е предназначено само за външна употреба.
Киборг Fleshlight Отдайте се на неповторимото бионичното преживяване с най-продавания продукт за извършване на изкуствен полов акт. Изработен е от патентования SuperSkin материал на Fleshlight® с огромно внимание и грижа. Пуснете члена си по магистралата на тайнственото пътешествие.

Киборг дилдо Подгответе се за зашеметяващи мигове с този изкуствен пенис на Fleshlight®, изработен от висококачествен медицински силикон без платина, който е напълно безопасен за организма. Предлагаме Ви внушителен полов орган с превъзходни технологически възможности. Дилдото е предназначено само за външна употреба.

Зомби Fleshlight Сексът до пълно изнемогване може би не е най-добрата идея, но кой ли би могъл да му устои? Изработен от патентования SuperSkin материал на Fleshlight® с внимание и към най-малката подробност, с този изкуствен член мъртвите Ви нощи ще оживеят завинаги.Зомби дилдо Това зомби иска да изпие мозъка Ви и единственият начин да се добере до него е да Ви чука до полуда! Препоръчваме Ви да държите здраво главата на този пенис на Fleshlight® от отвъдното, изработен от висококачествен медицински силикон без платина, който е напълно безопасен за организма. Дилдото е предназначено само за външна употреба.Закупете от нашия магазин

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive