БлогПрочетете последните новини

Fleshlight ръкавиFleshlight висококачествени ръкави за фашият Fleshlight всеки от тях се предлага във вариант вагина, дупе, анус и уста.

Оригинален ръкав за мастурбиране
Нашият най-продаван ръкав за мастурбиране, който всеки нов потребител трябва да притежава, е с гладък и малко по-широк канал, който много скоро ще Ви доведе до кулминационната точка. Диаметър на канала: 2 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см Калъф: не е включен.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ръкавът на тази снимка е разрязан на две, за да видите вътрешността. Той няма да бъде изпратен в такъв вид.

Закупете от нашия магазин

Супер стегнат мастурбационен ръкав
Супер стегнатият ръкав се отличава с гладък канал, без релеф и с диаметър от 1,5 см. Той е предназначен за мъже, предпочитащи по-тесен канал и по-малка интензивност в сравнение с нашите релефни мастурбационни ръкави. Диаметър на канала: 1,5 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см Калъф: не е включен.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ръкавът на тази снимка е разрязан на две, за да видите вътрешността. Той няма да бъде изпратен в такъв вид.

Закупете от нашия магазин

Мастурбационен ръкав Вълшебна вълна
Релефните вълни по дължината на канала предоставят мощни усещания като едновременно с това Ви осигуряват необходимия контрол, с който изцяло да се насладите на това Fleshlight преживяване. Диаметър на канала: 1,5 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см Калъф: не е включен. ЗАБЕЛЕЖКА: Ръкавът на тази снимка е разрязан на две, за да видите вътрешността. Той няма да бъде изпратен в такъв вид.

Закупете от нашия магазин

Мастурбационен ръкав с ребра
Гъсто разположените ребра ще Ви разтърсят от интензивни и мощни усещания, благодарение на които ще достигнете до кулминационната точка доста по-бързо, отколкото някога сте си представяли. Диаметър на канала: 1,5 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см Калъф: не е включен. ЗАБЕЛЕЖКА: Ръкавът на тази снимка е разрязан на две, за да видите вътрешността. Той няма да бъде изпратен в такъв вид.

Закупете от нашия магазин

Мастурбационен ръкав с издутини
Отпуснете се и се оставете на многобройните меки грапавини, които ще Ви масажират с всеки тласък в супер тесния канал. Гарантираме Ви усещане, което всеки мъж трябва да изпита поне веднъж в живота си. Вземете нещата под контрол и опитайте този невероятен ръкав! Диаметър на канала: 1,5 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см Калъф: не е включен. ЗАБЕЛЕЖКА: Ръкавът на тази снимка е разрязан на две, за да видите вътрешността. Той няма да бъде изпратен в такъв вид.

Закупете от нашия магазин

Розова текстура "Vortex"
Първият ръкав, от новата класа ръкави-вложки се отличава не само с невероятно стимулиращи текстури, но и с различна големина на диаметъра. Четирите камери на Водовъртежа ще Ви доставят главозамайващо удоволствие. Този ръкав е разработван в рамките на повече от една година, с цел да създаде хипнотизираща комбинация от всмукване, текстура и незабравимо стискане при преминаването, през всяка една от камерите на удоволствието. Известен като един от най-приятните ръкави, независимо от това дали сте наш постоянен клиент или сте нов за продуктите на Fleshlight, Водовъртежът със сигурност ще надмине и най-големите Ви очаквания. Диаметър на канала: от 0,5 см до 2 см Дължина: 25,5 см Диаметър: от 10 см до 6,5 см.

Закупете от нашия магазин

Търсене в блог

Лубриканти

Приставка за душ

Дискретна доставка

Известия за нови продукти

Бъди в крак с новите артикули запиши се за известия

 
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive